CNN: Το Πεντάγωνο ψάχνει να αποδείξει τον ρόλο της Ρωσίας στην επίθεση με χημικά στην Συρία - iefimerida.gr

CNN: Το Πεντάγωνο ψάχνει να αποδείξει τον ρόλο της Ρωσίας στην επίθεση με χημικά στην Συρία

Φωτογραφία: Valentina Petrova/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιθανή εμπλοκή της Ρωσίας στην αιματηρή επίθεση με χημικά όπλα στη Συρία, η οποία με τη σειρά της πυροδότησε την απόφαση του Τραμπ να «χτυπήσει» τον Άσαντ, ερευνούν οι ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το cnn, το Πεντάγωνο ψάχνει για οποιαδήποτε στοιχεία, θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι η ρωσική κυβέρνηση γνώριζε σχετικά ή έπαιξε κάποιο ρόλο στη επίθεση, που έγινε στην επαρχία Idlib και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 80 ανθρώπων, αναφέρουν επίσημες πηγές, που επικαλείται το αμερικανικό δίκτυο.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, από την πλευρά του αποκήρυξε τις αμερικανικές επιθέσεις ως «επιθετική πράξη» και είπε ότι πρόκειται για παραβίαση της διεθνούς νομοθεσίας.

Οι ηγέτες της Δύσης από την άλλη, στήριξαν την κίνηση Τραμπ, δηλώνοντας ότι η επίθεση ήταν απάντηση σε όσα είχε προκαλέσει ο ίδιος ο Πρόεδρος Άσαντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Συρία Πούτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ