Μαχητές και Διάσημοι τα «έβαλαν» με τον Σπαλιάρα: Το ξέσπασμα του Μπο και του Πάνου Αργιανίδη [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαχητές και Διάσημοι τα «έβαλαν» με τον Σπαλιάρα: Το ξέσπασμα του Μπο και του Πάνου Αργιανίδη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Γιάννη Σπαλιάρα φαίνεται να τα έχουν βάλει παίχτες και από τις δύο ομάδες με τον Μπο και τον Πάνο Αργιανίδη να αποκαλύπτουν πόσο πολύ τους ενοχλεί η συμπεριφορά του. Στο «στόχαστρο» βρέθηκε μάλιστα και η Ειρήνη Παπαπδοπούλου, την οποία παρίστανε κοροϊδευτικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Όσον αφορά τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο Μπο και ο Πάνος Αργιανίδης, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας τους για το έπαθλο (όπου ήταν κοτόπουλο με πατάτες) εξέφρασαν όλα τα παράπονα τους προς αυτόν.

«Ο μόνος που με έχει βγάλει έξω από τα νερά μου είναι ο Γιάννης. Ο μόνος, δηλαδή, δεν υπάρχει. Είναι μεγάλος ψεύτης, να ξέρεις», είπε ο Μπο.

Ο Πάνος Αργιανίδης είπε από την πλευρά του: «Ήδη μας έχει πρήξει. Με εμένα δεν μιλάει πολύ γιατί δεν τον αφήνω. Δεν του δίνω δικαίωμα γιατί λέει συνέχεια “έλα bro, έλα bro”. Είναι ψεύτης, διπλωμάτης τρελά. Είμαι 37 χρονών και αυτός 41. Γίνεται να είσαι 41 και να συμπεριφέρεσαι έτσι;».

Από την άλλη, πριν το έπαθλο έδωσε σόου και ο Στέλιος Χανταμπάκης από την ομάδα των Διάσημων, παριστάνοντας την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την στιγμή που εκείνη εξέφραζε on camera τα παράπονά της προς τους συμπαίχτες της.

«Ο Χανταμπάκης είναι ένα πολυεργαλείο, απίστευτα ταλαντούχος και πάρα πολύ καλός στις μιμήσεις. Είναι πάρα πολύ αστείος, εύστροφος, έχει χιούμορ και απογοητεύτηκα που δεν με μιμήθηκε», είπε η Λάουρα Νάργες, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι αυτό λέγεται “κοροϊδία” εναντίον της συμπαίκτριά της.

Όσον αφορά το έπαθλο, οι πάιχτες αγωνίστηκαν για ένα ολόκληρο ήταν κοτόπουλο με πατάτες, περνώντας διάφορα εμπόδια με δύο κουβάδες στους ώμους.

Εκείνοι που τελικά κέρδισαν το έπαθλο ήταν οι "Διάσημοι", οι οποίοι επιβλήθηκαν με 10-7.

Ωστόσο, από το επεισόδιο της Πέμπτης δεν έλειπε και η αποχώρηση ενός παίχτη από την ομάδα των διάσημων.

Το τηλεοπτικό κοινό διάλεξε τον μάνατζερ ράγκμπι για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, κρατώντας παράλληλα μέσα στο παιχνίδι τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο για την ομάδα των μαχητών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor ΣΠΑΛΙΑΡΑ μαχητές διάσημοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ