ΑΕΚ: Σοκ με τον τραυματισμό Λαμπρόπουλου - Εντολή Μελισσανίδη για ανανέωση συμβολαίου - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Σοκ με τον τραυματισμό Λαμπρόπουλου - Εντολή Μελισσανίδη για ανανέωση συμβολαίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ στην ΑΕΚ με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ενωσης αποχώρησε τραυματίας, ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον Όγκνιεν Βράνιες, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην είναι καθόλου αισιόδοξες, καθώς κάνουν λόγο για ρήξη στον χιαστό του δεξιού του γονάτου. Ωστόσο, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θα περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα υποβληθεί την Παρασκευή (7/4), προκειμένου να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για το μέγεθος της «ζημιάς» του δυναμικού στόπερ.

Πάντως, ο Λαμπρόπουλος ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ξέσπασε σε κλάματα, με τους Μπάγεβιτς-Μαϊστόροβιτς, αλλά τον Μανόλο Χιμένεθ και τους συμπαίκτες του να πέφτουν… πάνω του στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επικοινώνησε με ανθρώπους της ομάδας και ζήτησε να μεταφέρουν στον Λαμπρόπουλο «να μην στεναχωριέσαι, όλοι είμαστε δίπλα σου». Ο «Τίγρης» μάλιστα έδωσε εντολή ώστε να προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου τού Βασίλη Λαμπρόπουλου λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό που είχε κόντρα στον Πλατανιά. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Λαμπρόπουλου ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ λαμπροπουλος τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ