Αννα Βίσση: The falling star - iefimerida.gr

Αννα Βίσση: The falling star

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αννα Βίσση στο Εψιλον. Η είδηση και μόνον ότι θα συνεργαστεί με το συγκεκριμένο κανάλι, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Star Academy, ήταν αρκετή για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.

Πρώτα ήταν οι αφίσες στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα. Μετά ήρθε η προβολή των πρώτων επεισοδίων και των live που επιβεβαίωσαν τις αρνητικές εντυπώσεις που είχαν ήδη δημιουργηθεί. Η συνέχεια δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Οταν πια προβλήθηκε και η τηλεοπτική διαφήμιση με τα φυσικά προϊόντα, τότε πια ο κατήφορος άρχισε να παίρνει τη μορφή αβύσσου, με τα σχόλια και τις επικρίσεις να πέφτουν πάνω της σαν χιονοστιβάδα.

Γιατί ξέπεσε έτσι; Γιατί τα κάνει όλα αυτά; Γιατί δεν καταφέρνει να διασώσει την εικόνα της; Πόση ανάγκη για χρήματα έχει; Τι τα έκανε τόσα λεφτά που έβγαλε; Οι θαυμαστές της τρομοκρατήθηκαν, οι εχθροί της το ευχαριστήθηκαν. Δεν έλειψαν βέβαια και οι ακρότητες, τα σχόλια για την ηλικία της και τη μόνιμη διάθεσή της να νεάζει. Η Ελενα Ακρίτα με τον δικό της τρόπο, την υπερασπίστηκε μέσω facebook κόντρα σε εκείνους που μίλησαν για τον «ξεπεσμό» της. Αναφέρθηκε σε μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα και κατέκρινε τη φτήνια, τη χυδαιότητα και τον ηλικιακό ρατσισμό.

Ποια είναι όμως πραγματικά η Αννα Βίσση; Και γιατί προκαλεί τόση έκπληξη με την πρόσφατη επιλογή της; «Δεν διαφήμισε chips η Μαρία Κάλλας για να κάνουμε έτσι», έγραψε ένας ψύχραιμος στο Twitter. «Στο κάτω κάτω μια ποπ τραγουδίστρια είναι που προσαρμόζεται στις καταστάσεις. Και οι καιροί είναι δύσκολοι».

Υπερβολικές και άδικες λοιπόν οι αντιδράσεις; Θύμα κι εκείνη ενός αιμοβόρου κοινού που όσο εύκολα ανεβάζει τα είδωλά του τόσο απολαμβάνει να τα αποκαθηλώνει; Πριν δύο χρόνια, πάντως, όταν την έκλεψαν, είχε ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα έχουν πάρει άλλη τροπή. Την χλεύασαν: «Θέλετε το αίμα μου; Πάρτε το, αφού “πουλάει”. Εγώ πονάω αυτή τη στιγμή, αλλά, αν θέλετε να με ξεσκίσετε, κάντε το, δεν με ενδιαφέρει», είχε απαντήσει μέσα από δηλώσεις της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ