Καταδικάστηκε με 15ετή κάθειρξη για αποπλάνηση 6χρονης στο Κιλκίς - iefimerida.gr

Καταδικάστηκε με 15ετή κάθειρξη για αποπλάνηση 6χρονης στο Κιλκίς

Φωτογραφία: apn Photo/Matthias Rietschel
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένοχος κρίθηκε 44χρονος άνδρας από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών και επιπλέον χρηματικό πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ, με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου και κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο, έπειτα από καταγγελία γονιών ενός 6χρονου κοριτσιού από το Κιλκίς, οι οποίοι τον συνέλαβαν να ασελγεί σε βάρος της κόρης τους, στη διάρκεια πασχαλινού τραπεζιού όπου ήταν καλεσμένος. Μάλιστα, ο 44χρονος κατηγορήθηκε και για βιασμό της 6χρονης, ωστόσο το δικαστήριο τον αθώωσε.

Μετά τη σύλληψή του, εντοπίστηκε στο σπίτι του πορνογραφικό υλικό το οποίο αντάλλασε -μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης - με 16χρονη νεαρή με ειδικές ανάγκες από την Καβάλα.

Με τη 16χρονη μάλιστα, αντάλλασσαν προσωπικές φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Ο 44χρονος αρνήθηκε στην απολογία του την πράξη της αποπλάνησης της 6χρονης, ενώ σε ό,τι αφορούσε την περίπτωση της 16χρονης τόνισε ότι δε γνώριζε την πραγματική της ηλικία και τη θεωρούσε ενήλικη.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μην χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, με συνέπεια ο κατηγορούμενος να επιστρέψει στις φυλακές.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ