Λοβέρδος για Τέμπη: Αν δεν είχε έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα έργα θα είχαν παραδοθεί πολύ νωρίτερα - iefimerida.gr

Λοβέρδος για Τέμπη: Αν δεν είχε έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα έργα θα είχαν παραδοθεί πολύ νωρίτερα

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τα εγκαίνια στην παράκαμψη Τέμπη – Πλαταμώνα, που μονοπώλησαν το πολιτικό ενδιαφέρον.

Ο κ. Λοβέρδος επιμένει με δήλωσή του ότι τα έργα αυτά, θα είχαν ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα, εάν δεν είχε έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τονίζει ότι τα συγκεκριμένα έργα ανάπτυξης ανήκουν σε εκείνη τη λίστα των έργων, που η κυβένρηση πολεμούσε έντονα, όταν ήταν αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωσή από το Γραφείο Τύπου του κ. Λοβέρδου αναφέρει:

Έργα που πολέμησε σφόδρα ως αντιπολίτευση, ο Πρωθυπουργός τα εγκαινιάζει σήμερα στα Τέμπη αποφεύγοντας σκοπίμως να μνημονεύσει εκείνους που τα ξεκίνησαν και επιπλέον τολμά να δηλώνει γενικώς οτι "τα παιχνίδια των καθυστερήσεων τελειώνουν εδώ.

Αν δεν είχε έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ τα έργα θα είχαν παραδοθεί πολύ νωρίτερα και χωρίς να έχουν γίνει όλα τα χατήρια των κατασκευαστικών εταιριών.

Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν που είναι αποδεδειγμένα πιο αργός και από την καθυστέρηση και που αυτή του την αργοπορία την πληρώνει χρυσάφι η ελληνική οικονομία ας σταματήσει τα επικοινωνιακά σόου και τα άθλια κόλπα γιατί όσο και αν το επιδιώκει ούτε τη νοημοσύνη κανενός μπορεί να υποτιμήσει ούτε κανέναν να πείσει.

Τον έχουν πάρει χαμπάρι και οι πλέον πάλαι ποτέ ορκισμένοι του και τίποτα δεν μπορεί πια να τον σώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λοβέρδος Τέμπη Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ