ΗΠΑ: Βρέθηκε στον δρόμο γυμνή και βρεγμένη γυναίκα -Υποστηρίζει ότι είναι... γοργόνα - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Βρέθηκε στον δρόμο γυμνή και βρεγμένη γυναίκα -Υποστηρίζει ότι είναι... γοργόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία της Καλιφόρνια βρήκε μια γυναίκα να περπατάει ημίγυμνη στους δρόμους της πόλης Fresno, η οποία υποστηρίζει ότι είναι γοργόνα.

Οι αρχές κλήθηκαν να εξακριβώσουν την ταυτότητα της γυναίκας, καθώς η ίδια αυτοαποκαλείται γοργόνα και το μόνο που λέει είναι ότι το όνομα της είναι Joanna.

Η γυναίκα βρέθηκε στην πόλη Fresno, που βρίσκεται μεταξύ του Λος Άντζελες και του Σαν Φρανσίσκο, τα ξημερώματα της 4ης Απριλίου και ήταν σχεδόν γυμνή και με βρεγμένα μαλλιά. Η ίδια δήλωσε πως κολυμπούσε σε μια λίμνη που βρισκόταν κοντά στην πόλη.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης η αστυνομία αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα είχε ενωμένα τα δάχτυλα των ποδιών της. Αυτή όμως δεν μπόρεσε να δώσει καμία άλλη πληροφορία για την ταυτότητα της, απαντώντας στις περισσότερες ερωτήσεις με την φράση «δεν γνωρίζω».

Η γυναίκα εντοπίστηκε από έναν περαστικό οδηγό, ο οποίος σταμάτησε να την ρωτήσει αν είναι καλά. Αυτή του απάντησε πως χρειάζεται βοήθεια και ζήτησε να την μεταφέρει σε κάποιο νοσοκομείο, κάτι που ο οδηγός έπραξε, καλώντας παράλληλα τις αρχές για να εξακριβώσουν την κατάσταση της.

Η αστυνομία περιέγραψε την συμπεριφορά της ως «παράξενη» και αναφέρουν πως δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα της λόγω ιατρικών ζητημάτων ή επειδή απλά δεν θέλει να το κάνει.

Ωστόσο, πηγές αναφέρουν πως η γυναίκα ανταποκρίνεται με συνοχή σε ένα βαθμό σε αυτά που τις ζητάνε, αλλά παρολ’ αυτά δεν μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις της αστυνομίας. Η αστυνομία την έβαλε στην λίστα με τους ανθρώπους που αγνοούνται.

Η αστυνομία της πόλης Fresno θεωρεί πως θα φτάσει σύντομα σε περαιτέρω συμπεράσματα και περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ ταυτότητας για να δημοσιεύσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fresno γοργόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ