Νέα αποχώρηση με αιχμές από το Star Academy -Παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, τι έγραψε στο Facebook - iefimerida.gr

Νέα αποχώρηση με αιχμές από το Star Academy -Παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, τι έγραψε στο Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο πλήγμα για το Star Academy, καθώς μετά τη δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση παίκτη, παραιτήθηκε ένα ακόμη βασικό στέλεχος της εκπομπής.

Ο λόγος για την Ελευθερία Κεφαλά, αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η οποία έκανε γνωστή την αποχώρησή της με ένα μήνυμά της στο Facebook.

«Είναι δύσκολο να αφήνεις κάτι που πίστεψες και προσπάθησες να «χτίσεις» με αγάπη. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να μένεις, όταν βλέπεις ότι κάποιος που δεν το αγαπά όπως εσύ, το “γκρεμίζει”… το πετά σαν τσίχλα. Κάποιες φορές λοιπόν οι περιστάσεις σε αναγκάζουν να φεύγεις…! Κρατάμε όμως τις καλύτερες αναμνήσεις και κοιτάζουμε μπροστά με αισιοδοξία…!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νέα αποχώρηση με αιχμές από το Star Academy -Παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, τι έγραψε στο Facebook | iefimerida.gr 0

Η Ελευθερία Κεφαλά, ασχολείται με τον χώρο της τηλεόρασης εδώ και 16 χρόνια, έχοντας επιτελικές θέσεις, γνωστοποίησε ότι αποχωρεί, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίσει τους λόγους.

Η αποχώρηση αυτή έρχεται μετά τις δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις των παικτών Παμπίνας Κοντέα και Ελενας Κορωναίου αλλά και της της καθηγήτριας υποκριτικής Χρύσας Ρώπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελευθερία Κεφάλα star academy Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ