Χρυσόγονος: Διαφωνώ με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ -Συμφωνώ με τον πρύτανη που κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Χρυσόγονος: Διαφωνώ με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ -Συμφωνώ με τον πρύτανη που κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτα σύννομη κρίνει την ενέργεια του πρύτανη του πανεπιστημίου της Μακεδονίας που ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας όταν διακόπηκε εκδήλωση στο πανεπιστήμιο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης north 98 ο κ. Χρυσόγονος είπε ότι ο πρύτανης έχει υποχρέωση να προστατέψει το χώρο του πανεπιστημίου που είναι ο χώρος ανταλλαγής ιδεών. Η οποιαδήποτε παρέμβαση εντός του χώρου του πανεπιστημιακού συνιστά παράνομη βία και άλλα αδικήματα και επομένως ο πρύτανης πρέπει να προστατέψει το πανεπιστημιακό άσυλο.
Δεν μπορώ να συμφωνήσω με την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ αν όπως λέτε υπήρξε αυθαίρετη παρεμπόδιση επιστημονικής εκδήλωσης από αντιφρονούντες, την παραίτηση του πρύτανη του ΠΑΜΑΚ.

Σε ότι αφορά τη διαπραγμάτευση ο κ. Χρυσόγονος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί ώστε η χώρα να ξεφύγει από την επιτροπεία και να βγει στις αγορές το 2018. Χαρακτήρισε τα μέτρα χωρίς αμφιβολία επαχθή και ελπίζει όπως είπε τα αντίμετρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση να μπορέσουν να προστατέψουν τους οικονομικά αδύνατους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Χρυσόγονος νεολαία ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ