Super League: Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ – Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος - iefimerida.gr

Super League: Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ – Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 27η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα στην Super League με την ΑΕΚ να δοκιμάζεται στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η νίκη της Ξάνθης επί του Παναιτωλικού έφερε ακόμη περισσότερο άγχος στην ΑΕΚ, η οποία καλείται να περάσει από τα Χανιά με νίκη επί του Πλατανιά αν δεν θέλει να χάσει ακόμη περισσότερο έδαφος στη μάχη μιας θέσης για τα πλέι-οφ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην 11άδα δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους Κολοβέτσιο, Χριστοδουλόπουλο και Βινίσιους ενώ δεν αποκλείεται να τροποποιήσει και το σύστημα της ομάδας, όπως είχε κάνει στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στους Κρητικούς.

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, υποδέχεται τον Πανιώνιο και με νίκη μπορεί να τον πιάσει στους 51 βαθμούς. Οι δύο ομάδες δεν κινδυνεύουν να χάσουν τα πλέι-οφ ωστόσο θα παίξουν για τη νίκη αφού θα παίξει ρόλο η τελική κατάταξη για το πως θα ξεκινήσουν στο μίνι πρωτάθλημα.

Για τον Παναθηναϊκό είναι τιμωρημένος ο Ζέκα ενώ στον Πανιώνιο εξακολουθούν να απουσιάζουν οι Φούντας και Ενγκόγκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 17:15 NS1
Πλατανιάς-ΑΕΚ 19:30 NS1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Παναθηναϊκός αεκ Πανιώνιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ