Προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν: Εμείς ρίχναμε τους Ελληνες στη θάλασσα - iefimerida.gr

Προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν: Εμείς ρίχναμε τους Ελληνες στη θάλασσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει τέλος η τουρκική προκλητικότητα και μάλιστα αυτή τη φορά δια στόματος του ίδιου του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, ο οποίος εντείνει τις προσπάθειές του καθώς οι ημέρες πλησιάζουν για το επικείμενο δημοψήφισμα στη χώρα.

Μάλιστα με αναφορά στη Μικρασιατική Καταστροφή ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι οι Τούρκοι ήταν εκείνοι που «έριξαν» τους Ελληνες στη θάλασσα, απαντώντας σε δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος της αντιπολίτευσης Χιουσνού Μποζκούρτ, ο οποίος είπε ότι θα ρίξουν στη θάλασσα όλους εκείνους που θα στηρίξουν το «Ναι» αν επικρατήσει το «Όχι» στο τουρκικό δημοψήφισμα.

Προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν: Εμείς ρίχναμε τους Ελληνες στη θάλασσα | iefimerida.gr 0

Παράλληλα στην απάντησή του ο πρόεδρος Ερντογάν σημείωσε μιλώντας στον βουλευτή της αντιπολίτευσης: «Ποιος είσαι εσύ; Να μάθεις τα όριά σου. Εσένα δεν θα σε αφήσουν να μπεις καν στην Σαμψούντα, ούτε στην Αμάσεια, ούτε στη Σεβάστεια. Εκεί δεν μπορείς να περπατήσεις εσύ», ενώ συνεχίζοντας σημείωσε: «Βρε ανάγωγε, αυτός ο λαός, είναι Έλληνες, νομίζεις; Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα».

Προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν: Εμείς ρίχναμε τους Ελληνες στη θάλασσα | iefimerida.gr 1

Πηγή Φωτό: Associated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερντογάν πρόκληση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ