Δείπνο Φώφης στους βουλευτές του κόμματός της -Τι θα συζητήσουν - iefimerida.gr

Δείπνο Φώφης στους βουλευτές του κόμματός της -Τι θα συζητήσουν

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ασυνήθιστη κίνηση έκανε η Φώφη Γεννηματά, προσκαλώντας τους βουλευτές του κόμματος της για να δειπνήσουν απόψε στην κατοικία της.

Καλεσμένοι είναι όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαρατάξης, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κληθεί και ο Γιώργος Παπανδρέου στο δείπνο, αλλά παραμένει άγνωστο αν παρευρεθεί. Επίσης, όπως έγινε γνωστό ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα παραστεί στο δείπνο.

Στο δείπνο θα βρίσκονται και οι δύο βουλευτές που τελευταία προστέθηκαν στην ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Μπαργιώτας και Αχμέτ Ιλχάν.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο δείπνο της Φώφης Γεννηματα αφορούν την «καυτή» πολιτική ατζέντα, τα «αγκάθια» της αξιολόγησης και την στάση που θα κρατήσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, απέναντι στην κυβέρνηση και στο θέμα των εξεταστικών που έρχονται στη Βουλή την Μεγάλη Εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γεννηματά δείπνο ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ