Εντόπισαν φορτίο με επικίνδυνα χημικά στο λιμάνι του Ηρακλείου - iefimerida.gr

Εντόπισαν φορτίο με επικίνδυνα χημικά στο λιμάνι του Ηρακλείου

Φωτογραφία: Ekriti.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπλόκο σε ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο φορτίο το οποίο έφτασε ασυνόδευτο στο λιμάνι του Ηρακλείου με πλοίο της γραμμής, έβαλαν τα στελέχη της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείο

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, κατά τη διάρκεια ελέγχου σήμερα (5/4) το πρωί, εντοπίστηκαν μέσα σε φορτηγό, 500 κιλά υδροξύδιο νάτριο καθώς και 100 κιλά μυκητοκτόνου Αξιωματικοί του Λιμενικού ανέφεραν ότι η ποσότητα του υδροξυδίου νατρίου μπορεί να μεταφερθεί με πλοίο της γραμμής μόνο κατόπιν σχετικής άδειας ενώ το φορτίο με το μυκητοκτόνο, απαγορεύεται δια ροπάλου να μεταφέρεται με πλοίο της γραμμής.

Η προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή του Πειραιά από όπου και ήρθε το πλοίο. Σύμφωνα με πληροφορίες στη μεταφορά του φορτίου εμπλέκεται ένα άτομο το οποίο φέρεται να είναι ο οδηγός και ο μεταφορέας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ λιμάνι Κρήτη φορτίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ