Ο Oυόρεν Μπάφετ το «πρόσωπο» της Cherry Coke στην κινεζική αγορά - iefimerida.gr

Ο Oυόρεν Μπάφετ το «πρόσωπο» της Cherry Coke στην κινεζική αγορά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σκίτσο του δισεκατομμυριούχου Oυόρεν Μπάφετ, που χαίρει μεγάλης φήμης στην Κίνα, είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για την προώθηση της Cherry Coke, του νέου αναψυκτικού που λανσάρει η Coca Cola στην κινεζική αγορά από τις 10 Μαρτίου.

H επενδυτική εταιρεία του Mπάφετ, Berkshire Hathaway, είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Coca Cola καθώς έχει ένα μερίδιο 9,3% εκτιμώμενης αξίας γύρω στα 17 δισ δολάρια.

Πάντως γι’ αυτή του την έμμεση συμμετοχή στη διαφήμιση δεν θα πάρει αμοιβή, όπως είπε στο Yahoo Finance.

Ο 86χρονος επενδυτής έχει φωτογραφηθεί σε αρκετές περιπτώσεις να πίνει μια γουλιά Cherry Coke, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο του «πιο γνωστού οπαδού» της Coca Cola.

Ο Oυόρεν Μπάφετ το «πρόσωπο» της Cherry Coke στην κινεζική αγορά  | iefimerida.gr 0

«Προσπαθώντας να βρούμε δημιουργικούς τρόπους για να προωθήσουμε την εξαιρετική γεύση της Cherry Coke στην Κίνα, σκεφτήκαμε ποιο είναι το καλύτερο πρόσωπο για να γιορτάσει την έναρξη του ειδικού αυτού ποτού, παρά ο πιο γνωστός θαυμαστής του» είπε η Σέλυ Λιν υπεύθυνος μάρκετινγκ της Coca Cola.

Ο ίδιος ο Μπάφετ, μιλώντας στο Yahoo Finance, ανέφερε ότι συμφωνεί να συνεργαστεί με την εταιρεία για τους πρώτους έξι μήνες από την κυκλοφορία του νέου προϊόντος, ενώ διευκρίνισε ότι δεν θα λάβει χρήματα γι' αυτή τη συμμετοχή.

Η ανακοίνωση σχολιάστηκε δεόντως στα social media. Ένα άτομο μάλιστα συνέκρινε την επιλογή του Μπάφετ ως πρόσωπο της καμπάνιας της Cherry Coke με εκείνη της Beyonce απ’ την ανταγωνίστρια Pepsi

«Προφανώς ο Γουόρεν Μπάφετ είναι η Beyonce της Κίνας...»

so um apparently Warren Buffett is China's Beyoncé https://t.co/BtWwhHNqkA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα Oυόρεν Μπάφετ CHERRY COKE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ