Θερμό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Καραθανασόπουλου του ΚΚΕ και Ευρωπαίας επιτρόπου! - iefimerida.gr

Θερμό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Καραθανασόπουλου του ΚΚΕ και Ευρωπαίας επιτρόπου!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φράση του Νίκου Καραθανασόπουλου για την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης λίγο έλειψε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρωπαίας επιτρόπου Κορίνα Κρέτσου, που βρέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε για την υποκριτική στάση της ΕΕ όσον αφορά το θέμα του μεταναστευτικού. Όμως η κυρία Κρέτσου, ακούγοντας τη μετάφραση, θεώρησε ότι η λέξη υποκριτικός αφορά την ίδια. Έτσι σε υψηλούς τόνους απάντησε στον κύριο Καραθανασόπουλο ότι δεν δέχεται να την προσβάλλουν και να την αποκαλούν υποκρίτρια.

Μάλιστα, η κυρία Κρέτσου μίλησε υποτιμητικά και για το προηγούμενο καθεστώς της χώρας της, μια και κατάγεται από τη Ρουμανία, λέγοντας ότι «δεν πιστεύω στον κομμουνισμό, παλιά στη Ρουμανία μπορούσες να δεις μονο 2 ώρες την ημέρα τηλεόραση. Για χώρες σαν τη δική μου, η ΕΕ είναι η μόνη διέξοδος. Το να μιλάμε για σκλαβιά και δουλεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι απολύτως αναληθές και ψευδές. Δεν δέχομαι να βρίσκομαι στην Ελλάδα και να με προσβάλουν» κατέληξε η κυρία Κρέτσου.

Αμέσως τον λόγο πήρε ο βουλευτής του ΚΚΕ για να δηλώσει ότι η λέξη υποκρίτρια δεν αφορούσε την ίδια αλλά τη στάση της ΕΕ σε διάφορα θέματα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλει την επίτροπο.

Μάλιστα, μετά το τέλος της συνεδρίασης της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής η κυρία Κρέτσου και ο κ. Καραθανασόπουλος μίλησαν κατ' ιδίαν και έτσι η παρεξήγηση λύθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κορίνα Κρέτου ΕΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ