Ντάισελμπλουμ για τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα: Κάναμε καλή πρόοδο, συνεχίζουμε τις συνομιλίες την Τετάρτη - iefimerida.gr

Ντάισελμπλουμ για τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα: Κάναμε καλή πρόοδο, συνεχίζουμε τις συνομιλίες την Τετάρτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόοδος επετεύχθη στις διαβουλεύσεις του κυβερνητικού επιτελείου με τους θεσμούς στις Βρυξέλλες το βράδυ της Τρίτης, με τις συνομιλίες να συνεχίζονται και την Τετάρτη, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Κάναμε καλή πρόοδο, οι συνομιλίες θα συνεχιστούν την Τετάρτη», έγραψε ο πρόεδρος του Eurogroup, στη 1.30 ώρα Ελλάδας.

Meeting on #Greece with institutions and Greek government finished: we made good progress, talks will continue on Wednesday

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελληνικό επιτελείο επιστρέφει στην Αθήνα και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν μέσω τηλεδιάσκεψης.

Υπενθυμίζεται ότι κυβερνητική αντιπροσωπεία -οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, καθώς και αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης- συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ και το Εκτελεστικό μέλος της ΕΚΤ Μπενούα Κερέ. Στη συνάντηση εκπροσωπήθηκε και το ΔΝΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ