«Σφαλιάρες» για τους μεγάλους: Γκέλες για Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γ., αποκλεισμός για Ρόμα [βίντεο] - iefimerida.gr

«Σφαλιάρες» για τους μεγάλους: Γκέλες για Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γ., αποκλεισμός για Ρόμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βραδιά με μεγάλες εκπλήξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η Χόφενχαϊμ νίκησε 1-0 την Μπάγερν Μομάχου, με το 11ο γκολ του Κροάτη στράικερ, Άντρεϊ Κράμαριτς, έτσι έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Ντόρτμουντ που υποχρεώνει σε ήττα τους Βαυαρούς στη φετινή Μπουντεσλίγκα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε μέσα στην έδρα της βαθμούς με το 1-1 κόντρα στην Εβερτον. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Γιαγκέλκα στο 22’, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να έχει ακόμη ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα και να μένει πολύ πίσω στην βαθμολογία. Την παρτίδα έσωσε με πέναλτι στο 94’ ο Ιμπραϊμοβιτς.

Για το Κύπελλο Ιταλίας η Ρόμα έψαχνε τον τρόπο να γυρίσει από το 0-2 του πρώτου ματς με την Λάτσιο, αλλά η δεύτερη σκόραρε πρώτη (37’ Mιλίνκοβιτς) και της έκοψε τη φόρα. Η Ρόμα ισοφάρισε μεν (44’ Σαραουί), η Λάτσιο ξαναπροηγήθηκε (56’ Ιμόμπιλε) και απλά στο φινάλε οι «τζιαλορόσι» του Κώστα Μανωλά έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν με 3-2 (66’, 90’ Σαλάχ), αλλά αποκλείστηκαν από τον θεσμό.

ΔΕΙΤΕ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ