Τέσσερις νεκροί από έκρηξη στην Πορτογαλία – Αγνοούνται άλλοι τέσσερις - iefimerida.gr

Τέσσερις νεκροί από έκρηξη στην Πορτογαλία – Αγνοούνται άλλοι τέσσερις

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και τέσσερις ακόμα αγνοούνται, έπειτα από έκρηξη που προκλήθηκε σε ένα εργοστάσιο κατασκευής πυροτεχνημάτων στην Πορτογαλία.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο Lusa, περίπου εκατό μέλη των πυροσβεστικών δυνάμεων έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, που ξέσπασε στο εργοστάσιο στην πόλη Λαμέγκο.

«Είναι μια τρομερή τραγωδία. Υπήρχαν επτά ή οχτώ άτομα μέσα στο κτίριο. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς, αλλά φοβόμαστε το χειρότερο και για τους άλλους», είχε δηλώσει νωρίτερα ο δήμαρχος της πόλης, Φρανσίσκο Λόπεθ στο πρακτορείο Lusa.

Quatro mortos confirmados em explosão em Lamego, quatro pessoas continuam desaparecidas

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πηγές, ο Μάριο Ρεμπέλο, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για επτά νεκρούς, κάτι που δεν είναι επίσημο όμως.

Πηγή:ΑΠΕ, Lusa

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πορτογαλία έκρηξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ