Τη Μεγάλη Δευτέρα Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο γραφείο του Βασιλειάδη - iefimerida.gr

Τη Μεγάλη Δευτέρα Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο γραφείο του Βασιλειάδη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόσκληση του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη για συνάντηση αποδέχθηκαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και η ηγεσία της Super League.

Η συνάντηση θα γίνει στο γραφείο του κ.Βασιλειάδη τη Μεγάλη Δευτέρα, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα «καυτά» θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο γραφείο του υφυπουργού αναμένεται να παραβρεθούν οι: Γιάννης Βρέντζος (Ολυμπιακός), Χρήστος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), καθώς και οι Γιώργος Στράτος (πρόεδρος Super League) και Βασίλης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος της Super League).

Στην ατζέντα της συνάντησης θα είναι οι αλλαγές που έγιναν πρόσφατα με την απόφαση για 14 ομάδες στην Super League από την μεθεπόμενη περίοδο, τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος, οι εξελίξεις στην ΕΠΟ, αλλά και θέματα διαιτησίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ