Τραγωδία στον Εύοσμο- Νεκρός εντοπίστηκε 52χρονος - iefimerida.gr

Τραγωδία στον Εύοσμο- Νεκρός εντοπίστηκε 52χρονος

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC/ ΑΡΧΕΙΟ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μυστήριο καλύπτει τη οικογενειακή τραγωδία, που εκτυλίχθηκε σήμερα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με έναν νεκρό 52χρονο, αν και η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης φαίνεται να συγκλίνει περισσότερο στο ενδεχόμενο της ληστείας μετά φόνου.

Αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετέβησαν σε σπίτι στον Εύοσμο, όταν ο 77χρονος πατέρας του νεκρού ενημέρωσε τους γείτονες του, ότι μέσα στο σπίτι ήταν τραυματισμένος ο γιος του.

Όταν έφτασαν στο σημείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με τον 52χρονο να φέρει τραύματα στο κεφάλι.

Τραυματισμένος βρέθηκε και ο 77χρονος πατέρας, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ.

Εντύπωση προκάλεσε ακόμα το γεγονός ότι στο σπίτι βρισκόταν και η 48χρονη αδελφή του νεκρού, η οποία όμως δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τοπικά μέσα, τόσο ο 77χρονος, όσο και τα δύο του παιδιά, αντιμετωπίζουν διανοητικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Η εκδοχή της ληστείας μετά φόνου φαίνεται όμως, πως είναι η πιθανότερη εκδοχή, σύμφωνα με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Μετά την εξέταση του 77χρονου στο νοσοκομείο, αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης θεωρούν ως επικρατέστερο σενάριο, αυτό της ληστείας. Σύμφωνα με τα μέχρι τα στοιχεία, ότι πατέρας και γιος δέχθηκαν δυνατά χτυπήματα από τους ληστές, με συνέπεια να υποστούν τραύματα.

Οι δράστες - που οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν τρεις ή τέσσερις – ενδεχομένως να απέσπασαν από το σπίτι μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο του δολοφονημένου άνδρα. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: thessnews.gr, ΑΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εύοσμος νεκρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ