Ο Suge Knight υποστηρίζει ότι αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος όταν ο Τούπακ πυροβολήθηκε το 1996 - iefimerida.gr

Ο Suge Knight υποστηρίζει ότι αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος όταν ο Τούπακ πυροβολήθηκε το 1996

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μουσικός παραγωγός Suge Knight, ήταν μαζί με τον Σακούρ την νύχτα που o ράπερ σκοτώθηκε και δήλωσε πως αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος της επίθεσης.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θεωρεί πως ότι η πρώην γυναίκα του μαζί με τον τότε αρχηγό ασφάλειας της Death Row Records είναι υπεύθυνοι για την δολοφονία του διάσημου ράπερ.

Ο δικηγόρος του Knight, Τhaddeus Culpepper έγραψε πως ο μουσικός παραγωγός «γνώριζε για πολλά χρόνια ότι ο Reggie Wright Jr. και η πρώην γυναίκα του Sharitha ήταν πίσω από τον φόνο του Τούπακ και την απόπειρα δολοφονίας του Knight» αναφέρει η Daily Mail. Μάλιστα, ο δικηγόρος προσθέτει πως ο πελάτης του ξέρει πολλές λεπτομέρειες που αποδεικνύουν ότι ο Wright ενεπλάκη και στους πυροβολισμούς του μουσικού αντιπάλου του Τούπακ, Biggie Smalls, που έλαβαν χώρα μια χρονιά αργότερα.

Ο Suge Knight υποστηρίζει ότι αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος όταν ο Τούπακ πυροβολήθηκε το 1996 | iefimerida.gr 0

Ο Knight, που την παρούσα στιγμή βρίσκεται στην φυλακή περιμένοντας την δίκη του, πάντοτε αρνιόταν να αποκαλύψει την ταυτότητα του ανθρώπου που πίστευε ότι ήταν υπεύθυνος για τον φόνο του Τούπακ Σακούρ. Όπως φαίνεται, αποφάσισε να μιλήσει όταν είδε τα επίμαχα σημεία που θίχτηκαν στο νέο ντοκιμαντέρ που σκηνοθετήθηκε από τους Richard Bond και Michael Douglas Carlin με όνομα «Tupac Assassination: Battle for Compton».

Η ταινία μιλάει για μια απόπειρα πραξικοπήματος στην Death Row Records – που ιδρύθηκε από τον Knight και τον Dr. Dre μεταξύ άλλων- που τελικά οδήγησε στην δολοφονία του Τούπακ.

«Ο Culpepper είπε στον Carlin ότι ο Knight επιβεβαιώνει τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Compton, που απεικονίζουν τον Knight ως τον πραγματικό στόχο της επίθεσης και τον Σακούρ ως την παράπλευρη απώλεια, και ανέφερε επίσης ότι τα γεγονότα του 1996 ήταν μονάχα οι πρώτες σε μια σειρά από απόπειρες δολοφονίων που σκόπευαν να αφαιρέσουν την ζωή του» είπε ένας αντιπρόσωπος του ντοκιμαντέρ.

Ο Suge Knight υποστηρίζει ότι αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος όταν ο Τούπακ πυροβολήθηκε το 1996 | iefimerida.gr 1

Ο πρώην ντετέκτιβ του LAPD, Rusell Poole, που εργάστηκε πάνω στην υπόθεση του Biggie Smalls, φαίνεται πως συμφωνεί με την εκδοχή της ιστορίας που παρουσιάζει ο Knight.

«Ο Suge δεν ήταν χωρισμένος όταν έγινε το συμβάν, και αν είχε πεθάνει από αυτούς τους πυροβολισμούς, η Sharitha Knight θα τα είχε πάρει όλα» δήλωσε ο ντετέκτιβ και συμπλήρωσε: «Όποτε απευθύνθηκε στον Wright Jr, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Death Row όσο ο Suge βρισκόταν στην φυλακή».

«Ο Wright Jr έχει διαφύγει από όλα αυτά εδώ και καιρό. Διέδωσαν πολύ προπαγάνδα στον ρεπόρτερ της LA Times, Chuck Phillips, επικαλούμενοι εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ψεύτικα στοιχεία» είπε κλείνοντας ο ντετέκτιβ.

Ο Wright Jr με την σειρά του αρνήθηκεαυτές τις κατηγορίες το 2015, μετά τον θάνατο του Poole, όπου είπε ότι όσοι άνθρωποι τον έχουν κατηγορήσει την τελευταία δεκαετία για την δολοφονία του Σακούρ, έχουν πεθάνει.

«Πιστεύω στο κάρμα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που με κατηγορούν πεθαίνουν. Συνεχίζω να λέω στους ανθρώπους ότι στον Θεό δεν αρέσουν τα άσχημα πράγματα. Ελπίζω οι άνθρωποι να πάρουν το μάθημα τους μέσα από αυτό».

Μάλιστα, δήλωσε πως είναι πιθανό ο επόμενος να είναι ο σκηνοθέτης Bond: «Ο επόμενος άνθρωπος μάλλον θα είναι ο R.J. Bond. Δεν προβλέπω τον θάνατο κανενός, αλλά θα ήταν καλύτερο να ξέρουν τι λένε. Καλύτερα να σταματήσουν με αυτές τις αηδίες που διαδίδουν, γιατί όπως είπα, όλοι τους πεθαίνουν σαν μύγες».

Από τότε που ο Σακούρ πέθανε έχουν υπάρξει πολλές θεωρίες συνωμοσίας που προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση του, μια εκ των οποίων λέει ότι ο ράπερ βρίσκεται ζωντανός στην Κούβα παριστάνοντας τον νεκρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουπάκ Σακούρ δολοφονία knight
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ