«The Leftovers III»: Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς αποκλειστικά στη Nova! - iefimerida.gr

«The Leftovers III»: Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς αποκλειστικά στη Nova!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς «The Leftovers» έρχεται μόνο στη Nova!

Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova από την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου και κάθε Κυριακή, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους στο Novacinema4HD τη δραματική σειρά της HBO. Η σειρά θα μεταδίδεται σε prime time προβολή από τη Δευτέρα 17 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00.

Η αγαπημένη σειρά «The Leftovers» του δαιμόνιου Ντέιμον Λίντελοφ, συνδυάζοντας την υπερφυσική με τη θρησκευτική χροιά, μεταφέρει τον θεατή σε μία «ζωντανή κόλαση», όπου η βίαιη απώλεια απειλεί την ίδια τη ζωή και την καθημερινότητα των ατόμων. Στον τρίτο και τελευταίο κύκλο η οικογένεια Garvey μετακομίζει στην Αυστραλία προκειμένου να εξηγήσει όλα όσα χρειάζονται εξήγηση μέσα από συγκινητικές και τολμηρές σκηνές.

Το πρωταγωνιστικό cast της τρίτης σεζόν περιλαμβάνει τους: Τζάστιν Θερού, Έιμι Μπρέναν, Λίβ Τάιλερ και Κρίστοφερ Έκλεστον.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova σειρά The Leftovers
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ