Ολα όσα ακούγονται για το νέο iPhone 8: Η πιθανή συνεργασία με τη Samsung και τα χαρακτηριστικά του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολα όσα ακούγονται για το νέο iPhone 8: Η πιθανή συνεργασία με τη Samsung και τα χαρακτηριστικά του [εικόνες]

Φωτογραφία: AP-  Marcio Jose Sanchez
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσερλόνα στο ποδόσφαιρο, έτσι και η Samsung με την Apple είναι οι αιώνια αντίπαλες εταιρίες στον τομέα της τεχνολογίας. Μπορεί, λοιπόν, να ανταγωνίζονται συνεχώς για το ποια εταιρία θα βγάλει το καλύτερο μοντέλο smartphone, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συνεργασία μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, λοιπόν, η Apple έχει ζητήσει από την Samsung 70 εκατ. οθόνες ( ΟLED panels) για την κατασκευή του iPhone 8.

Οι πληροφορίες διέρρευσαν από μία αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών που προμηθεύεται συχνά iPhone με τον ανώτερο διευθυντή της εταιρίας να έχει προβλέψει ακριβώς και προηγούμενα μοντέλα iPhone.

Ολα όσα ακούγονται για το νέο iPhone 8: Η πιθανή συνεργασία με τη Samsung και τα χαρακτηριστικά του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«H Apple έχει παραγγείλει 70 εκατ. οθόνες OLED από την Samsung, την στιγμή που εκείνη ετοιμάζεται να βγάλει 95 εκατ. δολάρια σε περίπτωση που το νέο iPhone 8 φέρει τα πάνω- κάτω στις αγορές», αναφέρει ο διευθυντής της εταιρίας Ντέιβιντ Ίσει.

Μπορεί βέβαια η εταιρία Samsung να απέφυγε να σχολιάσει την παραπάνω κριτική, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η ανταγωνιστική εταιρία θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό την στιγμή που οι περισσότεροι θεωρούν πως τα προηγούμενα μοντέλα (iPhone 6-7) είχαν ελάχιστες διαφορές.

  • Τα χαρακτηριστικά που λέγεται πως θα έχει το νεό iPhone 8
  • Τοuch ID

Αν τα καινούργια iPhone «δανειστούν» την OLED οθόνη της Samsung, τότε αυτό σημαίνει πως το στρογγυλό κουμπί θα πρέπει να τοποθετηθεί σε άλλο σημείο από αυτό που το έχουμε συνηθίσει.

Πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως το Touch ID δεν θα είναι καν στο μπροστινό μέρος του κινητού, αλλά στο πίσω, ακριβώς κάτω από το λογότυπο ώστε να έχει και πιο κομψό design.

Ολα όσα ακούγονται για το νέο iPhone 8: Η πιθανή συνεργασία με τη Samsung και τα χαρακτηριστικά του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
  • Οθόνη

Η οθόνη λέγεται πως θα είναι 5, 2 ιντσών, ενώ δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσουν κι ακόμη δύο μοντέλα με οθόνη 4, 7 ιντσών και 5,5 ιντσών αντίστοιχα. Το νέο μοντέλο μπορεί επίσης να διαθέτει λειτουργία ασύρματης φόρτισης, αν οι ειδικοί δεν καταφέρουν με το χρόνο να λύσουν τα προβλήματα της υπερθέρμανσης των ηλεκτρονικών συσκευών.

  •   Αναγνώριση Προσώπου

Ακόμη πιστεύεται πως μετά το δαχτυλικό αποτύπωμα, δεν αποκλείεται η iPhone να προσθέσει μία ρύθμιση στο κινητό απ' όπου θα αναγνωρίζεται ο κάτοχός του από το πρόσωπο και όχι από το αποτύπωμά του.

Επιπλέον, το νέο μοντέλο μπορεί να είναι αδιάβροχο, ενώ φαίνεται πως η εταιρία σκέφτεται να ντύσει το πίσω μέρος του κινητού με μεταλλικό υλικό, καθώς το γυάλινο ήταν αρκετά εύθραυστο.

Πάντως τις τελευταίες μέρες έχει διαρρεύσει μία εικόνα από γνώστες, οι οποίοι υποστηρίζουν πως έτσι θα είναι σε τελικό στάδιο το νεό iPhone 8, με το γυαλί να είναι σε όλη την επιφάνεια του κινητού και στις άκρες και το κουμπί η να είναι πάνω σε αυτό η πίσω.

Ολα όσα ακούγονται για το νέο iPhone 8: Η πιθανή συνεργασία με τη Samsung και τα χαρακτηριστικά του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις το νέο μοντέλο δεν θα πέσει κάτω από τα 1.000 δολάρια, ενώ η μπαταρία στο εσωτερικό του θα καταλαμβάνει περισσότερο χώρο απ΄ οποιοδήποτε άλλο μοντέλο. Όλα αυτά πάντως θα επιβεβαιωθούν ή όχι τον Σεπτέμβριο, όπου η Apple πρόκειται να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο iPhone 8.

Φωτογραφίες: ΑP/ Apple

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κινητό Apple iPhone
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ