Νέο διπλό χτύπημα από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία και στη σαπωνοποιία Παπουτσάνης - iefimerida.gr

Νέο διπλό χτύπημα από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία και στη σαπωνοποιία Παπουτσάνης

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμφανίστηκαν και χτύπησαν ξανά οι ληστές των χρηματοκιβωτίων με δύο χτυπήματα μέσα σε περίπου 10 λεπτά. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες στις 3:30 σε περιοχή της Βοιωτίας πέντε άτομα εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας.

Υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν και έδεσαν τον 47χρονο φύλακα, ενώ απομόνωσαν και κλείδωσαν σε άλλο χώρο μία 34χρονη χημικό. Στη συνέχεια ανενόχλητοι ερεύνησαν το χώρο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν βρήκαν και άρπαξαν χρηματοκιβώτιο.

Ωστόσο οι δράστες δεν απομακρύνθηκαν και πολύ από την περιοχή, αφού δέκα λεπτά αργότερα στις 3:40 στην Ριτσώνα τέσσερα άτομα εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις της σαπωνοποιίας Παπουτσάνης. Αφού ακινητοποίησαν υπό την απειλή των όπλων το φύλακα στη συνέχεια πήραν το κινητό του και το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας.

Νέο διπλό χτύπημα από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία και στη σαπωνοποιία Παπουτσάνης | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ