Πύργος: Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός που σκότωσε και τεμάχισε ομοεθνή του - iefimerida.gr

Πύργος: Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός που σκότωσε και τεμάχισε ομοεθνή του

Φωτογραφία: patrisnews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις φυλακές αναμένεται να οδηγηθεί ο 27χρονος Πακιστανός που κατηγορείται πως σκότωσε και στη συνέχεια τεμάχισε έναν 30χρονο ομοεθνή του, ενώ στη συνέχεια τον έθαψε σε ορεινή περιοχή της Βαρβάσαινας Ηλείας.

Στα παραπάνω φαίνεται πως βοήθησε ένας 19χρονος φίλος του δράστη ο οποίος βρισκόταν την ώρα του φονικού μαζί στο σημείο. Η στυγερή δολοφονία αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία εξαιτίας των αποκαλύψεων που έχουν έρθει στο φως αλλά και της συγκλονιστικής περιγραφής του τρόπου που ακολούθησαν στη διαδικασία.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο 27χρονος μαζί με την 23χρονη Ρομά σύζυγό του οδηγήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας. Οι δύο τους απολογήθηκαν για παραπάνω από μία ώρα ενώ ο 27χρονος ομολόγησε την πράξη του και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προέβη στην εν λόγω πράξη.

Να σημειωθεί πως ο 27χρονος κατά την ακροαματική διαδικασία δεν είχε δικηγόρο, το ίδιο και η 23χρονος σύζυγός του, η οποία αναφέρθηκε στην απολογία της στα όσα εκείνη ήταν σε θέση να γνωρίζει.

Τέλος, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία ο 27χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ενώ όσον αφορά την 23χρονη γυναίκα του, εκείνη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πακιστανός πύργος προφυλάκιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ