Καστοριά: Αλβανός δραπέτης κυκλοφορούσε ανενόχλητος για 6 χρόνια - iefimerida.gr

Καστοριά: Αλβανός δραπέτης κυκλοφορούσε ανενόχλητος για 6 χρόνια

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληκτοι στάθηκαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος συνοριακής φύλαξης Μεσοποταμίας όταν και σταμάτησαν έναν άνδρα προκειμένου να του ασκήσουν έλεγχο.

Τότε διαπιστώθηκε πως ο εν λόγω «κύριος», υπήκοοος Αλβανίας, ήταν εδώ και έξι χρόνια δραπέτης φυλακών και αναζητούνταν από τις αρχές.

Πιο συγκεκριμένα ο 40χρονος αλλοδαπός κρατούνταν στο ειδικό αγροτικό κατάστημα κράτησης Κασσαβάτειας αφού είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών και οκτώ μηνών για ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοκατοχή.

Οταν του χορηγήθηκε η τακτική άδεια από τις φυλακές τότε ο κατηγορούμενος δεν επέστρεψε ποτέ και έκτοτε τα ίχνη του είχαν χαθεί. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής ενώ ο αλλοδαπός δραπέτης πρόκειται να επιστρέψει και συνεχίσει να εκτίει την ποινή του στο σωφρονιστικό κατάστημα από στο οποίο δεν γυρίσει ποτέ μετά την άδεια που του είχε χορηγηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καστοριά δραπέτης αλλοδαπός Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ