Μητέρα-ηρωίδα: Εκανε το σώμα της ασπίδα για να σώσει την κόρη της στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης [εικόνες] - iefimerida.gr

Μητέρα-ηρωίδα: Εκανε το σώμα της ασπίδα για να σώσει την κόρη της στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης [εικόνες]

Φωτογραφία: Mirror
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα θύματα της επίθεσης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης ήταν η Ιρίνα Μεντγιαντσέβα, 50χρονη μητέρα η οποία σκοτώθηκε για να σώσει την κόρη της.

Η Ιρίνα ήταν μαζί με την κόρη της, Γελένα, στο μετρό όταν έγινε η έκρηξη. Χωρίς να σκεφτεί, έπραξε αυτό που θα έκανε κάθε μητέρα. Επεσε πάνω στην κόρη της και λειτούργησε σαν ασπίδα για να την προστατέψει, θυσιάζοντας τη ζωή της, όπως σημειώνει η Mirror.

Μητέρα-ηρωίδα: Εκανε το σώμα της ασπίδα για να σώσει την κόρη της στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η 50χρονη σκοτώθηκε στη βομβιστική επίθεση, ενώ η κόρη της παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας υποβληθεί ήδη σε χειρουργική επέμβαση.

Μεταξύ αυτών που σκοτώθηκαν ήταν η Ντιλμπάρα Αλίεβα, 20 ετών από το Αζερμπαϊτζάν, που υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο μετά την τρομοκρατική επίθεση.

Τα θύματα της τραγωδίας αυξήθηκαν σε 11 και οι τραυματίες, σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους, φτάνουν τους 51, από τους οποίους τέσσερις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μητέρα-ηρωίδα: Εκανε το σώμα της ασπίδα για να σώσει την κόρη της στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Mirror

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ