Survivor: Οι Διάσημοι έστειλαν τον Σπαλιάρα στους Μαχητές -Ο «Ντάνος» δεν πήρε ούτε μία ψήφο [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Οι Διάσημοι έστειλαν τον Σπαλιάρα στους Μαχητές -Ο «Ντάνος» δεν πήρε ούτε μία ψήφο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομάδα των Διασήμων κλήθηκε στο συμβούλιο της Δευτέρας να αποφασίσει ποιον παίκτη της θα στείλει στην ομάδα των Μαχητών, η οποία μετά από το τροχαίο έχει μείνει με έξι παίκτες.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας με 4 ψήφους είναι ο παίκτης που θα μετακομίσει στην παραλία των Μαχητών. Στην ψηφοφορία, δύο ψήφους έλαβαν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Λάουρα Νάργες, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης μία. Την τελευταία ψήφο, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν την έδειξε, καθώς το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε.

Προς έκπληξη πολλών ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ενοχλεί τους Διάσημους με τις αρχηγικές του τάσεις, δεν έλαβε ούτε μία ψήφο.

«Ηταν κάτι που σκεφτόμουν γιατί και στην ασυλία είχα πάρει αρκετές ψήφους, οπότε είναι κάτι που το είχα μέσα στο μυαλό μου. Περιμένω να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα τώρα και την καινούργια μου ομάδα. Μου αρέσει και το μπλε, το προτιμάω από το κόκκινο και τα παιδιά φαίνεται ότι έχουν πολύ αληθινές σχέσεις μεταξύ τους, πιθανόν να ταιριάζω καλύτερα. Θα δείξει… Το ότι με ψήφισαν σίγουρα δεν με κάνει χαρούμενο, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις και το θεωρώ πρόκληση να αλλάξω ομάδα. Ισως να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα και το γεγονός ότι τα παιδιά με ψήφισαν σίγουρα θα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Μάλιστα την ώρα που κάθισε δίπλα στη νέα του ομάδα, γύρισε χαμογελώντας και είπε μια ατάκα προς τους «Διάσημους» η οποία φαίνεται πως ενόχλησε τους πρώην συμπαίκτες του. «Θα φάτε καλά τώρα εσείς», με τους «Μαχητές» να ξεσπούν σε γέλια αλλά τους «Διάσημους» να αντιδρούν όπως φάνηκε και από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου.

Βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Γιάννης Σπαλιάρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ