Συνάντηση Μητσοτάκη-Θεοδωράκη στη Βουλή - iefimerida.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη-Θεοδωράκη στη Βουλή

Φωτογραφία: IntimeNews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη θα έχει στις 12 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το τετ α τετ του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τον επικεφαλής του Ποταμιού εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.

«Η πρωτοβουλία της συνάντησης με τον κ. Μητσοτάκη είναι δική του και θέλω να τον ακούσω. Εμείς έχουμε πει ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μας ενώνουν όλους κι αυτά είναι τα πατριωτικά, αυτά που αφορούν τη χώρα μας, και υπάρχουν επιμέρους συμμαχίες που πρέπει να γίνουν για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας τη συνάντηση.

«Δεν είμαι υπέρ της άποψης ότι αυτές οι συναντήσεις μπορούν να λύσουν συνολικά τα προβλήματα προσδιορισμού του μέλλοντος της χώρας. Πρέπει να γίνονται, όπως οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, να λέει ο καθένας τις απόψεις του και να δούμε τι περιθώρια έχουμε για επιμέρους συνεργασίες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ