Λεμονής στους παίκτες του Ολυμπιακού: Τελειώστε τώρα το πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Λεμονής στους παίκτες του Ολυμπιακού: Τελειώστε τώρα το πρωτάθλημα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό ήταν νικηφόρο. Τη Δευτέρα ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε ανάλυση μέσω βίντεο στους ποδοσφαιριστές του.

Αφού επισήμανε στους παίκτες του τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά από το τελευταίο ματς στο Φάληρο, τους ζήτησε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει Κέρκυρας και να «καθαρίσουν» το συντομότερο δυνατό το πρωτάθλημα.

«Εμείς θέλαμε και θέλουμε το πρωτάθλημα. Είναι στο χέρι σας είναι να το... τελειώσετε από τώρα το πρωτάθλημα. Όσο πιο νωρίς γίνεται. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Πρέπει να πάμε το ίδιο δυνατά και ακόμα πιο καλά με Κέρκυρα. Να μην αποπροσανατολιστούμε από την εικόνα της Κέρκυρας στα τελευταία ματς. Έχει λόγο και κίνητρο να παίξει καλά με εμάς και θα έχει σίγουρα άλλη εικόνα. Να περιμένετε μία διαφορετική και πολύ πιο καλή Κέρκυρα», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εκτός έδρας την Τετάρτη στην Κέρκυρα για την Super League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Λεμονής παίκτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ