Μέσα στον χαμό με την τρομοκρατική επίθεση, το ρωσικό ΥΠΕΞ τα έβαλε με site στις ΗΠΑ -Για μια φωτογραφία - iefimerida.gr

Μέσα στον χαμό με την τρομοκρατική επίθεση, το ρωσικό ΥΠΕΞ τα έβαλε με site στις ΗΠΑ -Για μια φωτογραφία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν έχει σημάνει «συναγερμός» στη Ρωσία, έπειτα από τη βομβιστική επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης. Το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας βρήκε χρόνο για να ασχοληθεί με αμερικανική ιστοσελίδα.

Η Μαρία Ζακχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, με ανάρτησή της στο Facebook επεσήμανε ότι στην ιστοσελίδα των «Washington Times» η αρχική δημοσίευση για την έκρηξη συνοδευόταν με φωτογραφία από τις διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στη Μόσχα (26/3) και όχι από το σημερινό γεγονός.

«Ελπίζουμε ότι δεν είναι σκόπιμο με τον σκοπό της παραπληροφόρησης», σχολίασε η Ζακχάροβα, προσθέτοντας ότι η ιστοσελίδα διόρθωσε το λάθος της, μετά από επικοινωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ