Πατούλης: Η ΚΕΔΕ επιθυμεί ουσιαστικό διάλογο για τις μεταρρυθμίσεις - iefimerida.gr

Πατούλης: Η ΚΕΔΕ επιθυμεί ουσιαστικό διάλογο για τις μεταρρυθμίσεις

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η μεταρρύθμιση του Κράτους είναι εθνική υπόθεση και δεν θα επιτρέψουμε συμπεριφορές σαν τη σημερινή να την ακυρώσουν», απαντά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών για τα όσα συνέβησαν το πρωί στη συνάντηση των δημάρχων με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη.

«Οι στιγμές που ζήσαμε σήμερα στο υπουργείο Εσωτερικών δεν τιμούν την κυβέρνηση και τον κ. Σκουρλέτη. Ο κ. υπουργός δεν γύρισε την πλάτη στην ΚΕΔΕ, αλλά στους πολίτες, τους οποίους εκπροσωπούμε ως αιρετοί εκπρόσωποι των τοπικών μας κοινωνιών κι όχι ως εκπρόσωποι κομμάτων», σημειώνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Ωστόσο, διαβεβαιώνει ότι «η ΚΕΔΕ θα ανταποκριθεί με συνέπεια στην ιστορική της ευθύνη και θα επιδιώξει με κάθε μέσο να διεξαχθεί ένας ουσιαστικός διάλογος για την αλλαγή του Καλλικράτη», εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα, «την ίδια διάθεση να έχει και ο κ. υπουργός, γιατί το μέλλον της Ελλάδος δεν μπορεί να εξαρτάται από τις προσωπικές εμμονές και προκαταλήψεις κανενός μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ