Παραμένει στους Γκάλαξι ο Μπέκαμ - iefimerida.gr

Παραμένει στους Γκάλαξι ο Μπέκαμ

Παραμένει στους Γκάλαξι ο Μπέκαμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια κάτοικος Αμερικής, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

«Ήταν μία σημαντική απόφαση για εμένα. Είχα πολλές προσφορές από άλλες ομάδες σε όλο τον κόσμο, ωστόσο είμαι παθιασμένος στο να παίζω στην Αμερική και να κερδίζω τρόπαια με τους Γκάλαξι. Είδα από πρώτο χέρι πόσο δημοφιλές είναι τώρα το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ και δεσμεύομαι να βοηθήσω όσο ποτέ στην ανάπτυξη του. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που τακτοποιηθήκαμε στην Αμερική και πρόκειται να περάσουμε ακόμα περισσότερο χρόνια εδώ», δήλωσε ο 36χρονος μέσος.

Ο Άγγλος σούπερ σταρ βρέθηκε πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως αποφάσισε τελικά να παραμείνει στους Γκάλαξι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ