«Παντρεύτηκα έναν φυλακισμένο δολοφόνο που δεν είχα συναντήσει ποτέ» -Η... τρελή ιστορία μιας Αυστραλής [εικόνες] - iefimerida.gr

«Παντρεύτηκα έναν φυλακισμένο δολοφόνο που δεν είχα συναντήσει ποτέ» -Η... τρελή ιστορία μιας Αυστραλής [εικόνες]

Φωτογραφία: Channel 9
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ντοκιμαντέρ σχετικά με τη μοναξιά των κρατουμένων έκανε την Ντανιέλ Λάσκι να συγκινηθεί τόσο πολύ που αποφάσισε να παντρευτεί έναν δολοφόνο, ο οποίος εξέτιε την ποινή του στη φυλακή.

Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, όμως, είναι βγαλμένο από τη ζωή. Η 47χρονη σύναψε σχέση με τον Τίμοθι Ράιτ Τζ., ο οποίος εκτίει ποινή 63 ετών σε φυλακή της Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Ντάνιελ, όπως σημειώνει το «The Citizen», η ίδια και ο Τίμοθι γνωρίστηκαν μέσω ιστοσελίδας που συνδέει κοινό και κρατούμενους. Η Ντάνιελ είχε παρακολουθήσει ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ στο οποίο γινόταν λόγος για τη μοναξιά των κρατουμένων και συγκινήθηκε ιδιαίτερα από την ιστορία ενός που είχε εγκαταλειφθεί από τους φίλους και την οικογένειά του, μετά την καταδίκη. Η μόνη που βρισκόταν στο πλευρό του ήταν η μητέρα του, η οποία όμως πέθανε.

«Αυτό με άγγιξε πραγματικά», είπε η 47χρονη, η οποία άρχισε να αναζητά τρόπο επαφής με κρατούμενους. Ετσι, ήρθε σε επαφή με τον Τίμοθι, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία ενός 19χρονου το 2008.

«Μετά από τέσσερα γράμματα ήξερα περισσότερα για εκείνον από ό,τι για έναν άνδρα που έβγαινα ραντεβού για έξι εβδομάδες», λέει η Ντανιέλ σε συνέντευξή της στην εκπομπή «60 Minutes» και υποστηρίζει πως ο Τίμοθι είναι ένας από τους ευγενικούς ανθρώπους που έχει γνωρίσει ποτέ.

«Παντρεύτηκα έναν φυλακισμένο δολοφόνο που δεν είχα συναντήσει ποτέ» -Η... τρελή ιστορία μιας Αυστραλής [εικόνες] | iefimerida.gr 0

https://t.co/UBm0M227RP. Read how easily an innocent man can be framed when you are dealing with corruption. pic.twitter.com/al9x5T5q11

Τα γράμματα μεταξύ των δύο έγιναν τηλεφωνήματα, με τη φιλία να γίνεται σχέση. Σε ένα από τα τηλεφωνήματα, ο Τίμοθι ζήτησε από την Ντανιέλ να τον παντρευτεί, αν και δεν είχαν ιδωθεί ποτέ από κοντά. Η Ντανιέλ είπε το «ναι» και ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι στη φυλακή, με την Ντανιέλ να φορά ροζ κοστούμι και τον Τίμοθι μπλε πουκάμισο. Οι ψηφιακές φωτογραφίες απαγορεύονται στη φυλακή, σύμφωνα με το News.com.au, έτσι οι μόνες φωτογραφίες που έχουν από την ημέρα του γάμου τους είναι polaroid.

Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν είχε ποτέ χρόνο να μείνει μόνο του ή να κάνει σεξ.

Η Ντανιέλ συνάντησε τους παππούδες του Τίμοθι που έδωσαν το «παρών» στον γάμο. Η οικογένειά της έφερε αντιρρήσεις για τον γάμο, ωστόσο, έδειξαν κατανόηση και στάθηκε στο πλευρό της.

In need of a lawyer from Virginia to help a wrongfully convicted ex marine... He deserves a fair trial. pic.twitter.com/8p2E5qLyaQ

«Παντρεύτηκα έναν φυλακισμένο δολοφόνο που δεν είχα συναντήσει ποτέ» -Η... τρελή ιστορία μιας Αυστραλής [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Channel 9

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφόνος γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ