Παιδί με παρένθετη μητέρα σκέφτεται να αποκτήσει η Καρντάσιαν - iefimerida.gr

Παιδί με παρένθετη μητέρα σκέφτεται να αποκτήσει η Καρντάσιαν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα την Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ, τα νέα που της επεφύλασσε ο γιατρός όμως δεν ήταν αυτά που περίμενε.

Αυτό γιατί στο επεισόδιο Keeping Up With The Kardashians της Κυριακής, ο γιατρός της δήλωσε ότι μπορεί να μην καταφέρει να κυοφορήσει ένα τρίτο παιδί στην περίπτωση που κάνει μία επέμβαση στη μήτρα της.

Η τηλεπερσόνα εξήγησε στην οικογένειά της πως το χειρουργείο γαι μία τρύπα στη μήτρα της που πρέπει να διορθωθεί πριν μείνει έγκυος έχει καταστήσει μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη «υψηλού κινδύνου». Ταυτόχρονα εξήγησε όλους τους κινδύνους στην οικογένειά της που φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα με την μητέρα της Κρις Τζένερ να της τονίζει ότι ακόμα και η επέμβαση να είναι επιτυχής η ίδια θα πρέπει να προσέχει. «Έχεις βιώσει ένα απαίσιο τραύμα τόσο στο σώμα όσο και ένα συναισθηματικό στρες και δεν είμαι σίγουρη ότι αξίζει. Απλά δεν θέλω να κάνεις κάτι που θα σε θέσει σε μεγάλο κίνδυνο», είπε η Τζένερ στη μεγάλη της κόρη.

Από την άλλη, η Κιμ Καρντάσιαν μιλώντας στις αδερφές της Κλοέ και Κόρτνεϊ είπε ότι η επέμβαση της φαίνεται «χαμένη υπόθεση» και σκέφτεται άλλους τρόπους. «Μετά το Παρίσι νιώθω την ανάγκη να φέρω μία ακόμα ψυχή στον κόσμο», δήλωσε η Καρντάσιαν ενώ τόνισε ότι Κάνιε επιθυμεί κι άλλο παιδί «και θα ψάξουμε και τις άλλες επιλογές μας». Στο σημείο αυτό και στην ερώτησή της αδερφής της αν θέλει πραγματικά να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης, η Κιμ απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε. Είναι τόσο εκνευριστικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν παιδί παρενθετη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ