Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μικρού Ρουβά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μικρού Ρουβά [εικόνες]

Σάκης Ρουβάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παραλία της Νέας Μάκρης έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το νέο μέλος της οικογένειας Ρουβά, όπου μαζί με τους γονείς του και τη μεγάλη του αδερφή απόλαυσαν το χειμωνιάτικο ήλιο.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! τους εντόπισε στην παραλία που βρίσκεται κοντά στο ανακαινισμένο τους σπίτι, καθώς όποτε ο καιρός το επιτρέπει ο Σάκης και η Κάτια παίρνουν τα δυο τους παιδιά και κάνουν τις βόλτες τους δίπλα στη θάλασσα.

«Από τη στιγμή που γεννήθηκε ο αδελφός της, συνεχώς με διεκδικεί» είχε πει πριν από λίγες μέρες ο Σάκης Ρουβάς. Η μικρή Αναστασία στη βόλτα δεν αφήνει λεπτό το χέρι του μπαμπά της, ενώ για ώρα οι δυο τους παίζουν στις κούνιες υπό το άγρυπνο βλέμμα της μαμάς Κάτιας.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μικρού Ρουβά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μικρού Ρουβά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μικρού Ρουβά [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η μικρή, σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, έχει ξετρελαθεί με την έλευση του Ρουβά junior στο σπίτι και της αρέσει να βρίσκεται κοντά του, παρατηρώντας κάθε του κίνηση.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ