Η κρίση έριξε τις τιμές και στη φάμπρικα των πτυχιακών -Κάτω από τα 300 ευρώ - iefimerida.gr

Η κρίση έριξε τις τιμές και στη φάμπρικα των πτυχιακών -Κάτω από τα 300 ευρώ

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Μνημόνια μπορεί να μην άλλαξαν τις... κακές συνήθειες, έριξαν όμως τις τιμές, σε ότι αφορά τις φοιτητικές εργασίες.

Παρά τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία επτά χρόνια, η ζήτηση, όπως αποκαλύπτεται, για φοιτητικές εργασίες παραμένει μεγάλη. Ωστόσο, η κρίση έριξε τις τιμές. Αυτό αποκαλύπτεται από το ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα η Καθημερινή.

Μια νεαρή ψάχνοντας για δουλειά έπεσε πάνω σε μια αγγελία έστειλε το βιογραφικό της και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά η φάμπρικα των πτυχιακών εργασιών.

Από την απάντηση που έλαβε η κόπέλα και δημοσιεύει η Καθημερινή προκύπτει ότι πολλοί μεν φοιτητές συνεχίζουν να... εμπιστεύονται άλλους να κάνουν τις εργασίες τους, ωστόσο είναι πολλοί λιγότεροι σε σχέση με τα χρόνια προ κρίσης. Συγκεκριμένα, η ζήτηση είναι πεσμένη κατά 60% με 70%. Οι τιμές έχουν πέσει κατά πολύ, στα 30 ευρώ για μια εργασία εξαμήνου των 10 σελίδων (με το ποσό να ανεβαίνει στα 60 ευρώ για τις 30 σελίδες) και στα 100 με 250 ευρώ για τις πτυχιακές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ