Χρυσαυγίτης στον αιμόφυρτο φοιτητή: «Είσαι καλά ε; Ελα να δεις πώς θα γίνεις τώρα» - iefimerida.gr

Χρυσαυγίτης στον αιμόφυρτο φοιτητή: «Είσαι καλά ε; Ελα να δεις πώς θα γίνεις τώρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε ο πατέρας του άτυχου φοιτητή που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από χρυσαυγίτες.

Ο Δημήτρης Λάζαρης ανέφερε πως ενώ ο γιος του είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και προσπαθούσε να συνέλθει, τον πλησίασε ένα άτομο και τον ρώτησε αν είναι καλά. Ο νεαρός νόμιζε πως κάποιος πήγε να τον βοηθήσει. Όταν όμως έκανε το λάθος και απάντησε ότι είναι καλύτερα, ο άγνωστος του είπε «αφού είσαι καλά, έλα να δεις πώς θα γίνεις τώρα» και συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και το σώμα.

Μάλιστα, όπως είπε ο πατέρας του φοιτητή, το ίδιο άτομο του πήρε την τσάντα με το κινητό, τη φωτογραφική μηχανή και τα κλειδιά του.

Υπενθυμίζεται πως ο άγριος ξυλοδαρμός του φοιτητή σημειώθηκε στις 15:10 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην οδό Παπαδά στους Αμπελόκηπους, και φέρεται να ήταν ένα μέρος «αντιποίνων» μελών του πολιτικού μορφώματος, μετά την επίθεση που είχαν δεχθεί τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, μερικές ώρες νωρίτερα, στην οδό Μεσογείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φοιτητής Χρυσαυγίτες ξυλοδαρμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ