12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: Eκδήλωση του χορηγού Volkswagen για τη στήριξη της MDA Ελλάς - iefimerida.gr

12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: Eκδήλωση του χορηγού Volkswagen για τη στήριξη της MDA Ελλάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σημαντική εκδήλωση για την ενίσχυση της μονάδας της MDA Ελλάς για τη φροντίδα των ανθρώπων με νευρομυϊκές παθήσεις στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ οργάνωσε η Kosmocar-Volkswagen στο Ολυμπιακό Μουσείο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της χορηγίας της εταιρείας στο 12ο Διεθνές Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Ως μια «πραγματική γιορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης και τη Βόρεια Ελλάδα που ταξιδεύει το όνομα της χώρας μας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε όλο τον κόσμο», χαρακτήρισε το Μαραθώνιο ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Volkswagen, κ. Θανάσης Κονιστής, ο οποίος εξήρε και την κοινωνική προσφορά της MDA Ελλάς. Μάλιστα, στη «Volkswagen Running Team» θα συμμετέχει και ο αθλητής της MDA Γιάννης Μητρούλης, μαζί με το συνοδό του Αχιλλέα Τσακιλτζίδη.

Από την πλευρά της MDA Ελλάς, η Πρόεδρος κ. Βάνα Λαβίδα ευχαρίστησε την Volkswagen για την έμπρακτη στήριξη στο έργο της οργάνωσης ενώ αναφέρθηκε και στη δρομική ομάδα της MDA μέσα από την οποία δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν στους αγώνες άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για το έργο της MDA Ελλάς και το σκοπό της εκδήλωσης, ενώ ευχαρίστησε την Kosmocar για τη στήριξη στο φετινό Μαραθώνιο.

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργος Δημαρέλος, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει αποκτήσει ο Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» για την πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς και στη συμβολή των χορηγών για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Στην εκδήλωση έδωσαν ακόμη το παρών η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, οι ποδοσφαιριστές του Άρη, Ανδρέας Τάτος και Μπράνα Ίλιτς, καθώς και άλλοι αθλητές.

12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: Eκδήλωση του χορηγού Volkswagen για τη στήριξη της MDA Ελλάς | iefimerida.gr 0

Τονίζεται ότι για την κάλυψη των αναγκών του Μαραθωνίου θα «τρέξουν» συνολικά 16 αυτοκίνητα Volkswagen με την τιμητική τους να έχουν τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της εταιρείας και ειδικά το e-Golf που θα συνοδεύει τον αγώνα του Μαραθωνίου από την αρχή ως το τέλος του ως όχημα χρονομέτρησης.

12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: Eκδήλωση του χορηγού Volkswagen για τη στήριξη της MDA Ελλάς | iefimerida.gr 1

Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Volkswagen, Θανάσης Κονιστής, η Πρόεδρος της MDA Ελλάς, Βάνα Λαβίδα με τους διοργανωτές του Μαραθωνίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ