Πάνω από 470.000 άνθρωποι θέλουν να στείλουν με το... ζόρι τη Μελάνια Τραμπ στον Λ. Οίκο - iefimerida.gr

Πάνω από 470.000 άνθρωποι θέλουν να στείλουν με το... ζόρι τη Μελάνια Τραμπ στον Λ. Οίκο

Φωτογραφία: AP/ Andrew Harnik
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μελάνια Τραμπ αποφάσισε μεν να μείνει στη Νέα Υόρκη και να μην ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Ουάσινγκτον έπειτα από την ορκωμοσία του προέδρου, αλλά οι πολίτες έχουν διαφορετική άποψη.

Περισσότεροι από 470.000 άνθρωποι θέλουν να στείλουν την Πρώτη Κυρία με το... ζόρι στον Λευκό Οίκο. Τόσοι έχουν υπογράψει έως τώρα τη διαδικτυακή αίτηση, που καλεί την Μελάνια Τραμπ είτε να μετακομίσει εκεί, είτε να πληρώσει η ίδια για την προστασία της, στον Trump Tower όπου ζει με τον γιο της, Μπάρον.

Ηδη η σχετική αίτηση έχει επιδοθεί σε γερουσιαστές, που καλούνται να αναλάβουν δράση, αν και πρόκειται κυρίως για μία συμβολική κίνηση.

Πάντως, πολλοί από όσους έχουν υπογράψει εκφράζουν και την έντονη δυσαρέσκειά τους γιατί πιστεύουν ότι πρόκειται για... πεταμένα λεφτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Washington Post τον προηγούμενο μήνα η Μυστική Υπηρεσία ζήτησε επιπλέον κονδύλι 60 εκατ. δολαρίων για την προστασία του Ντόναλντ Τραμπ και της οικογένειάς του. Παράλληλα, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, το κόστος για την προστασία της Μελάνια Τραμπ και του Μπάρον κυμαίνεται μεταξύ 127.000 και 146.000 δολάρια την ημέρα.

«Γιατί πρέπει ο Αμερικανός φορολογούμενος να σηκώνει το βάρος για την ασφάλειά της μακριά από τον Λευκό Οίκο;», έγραψε ένας από τους πολίτες που υπέγραψαν. «Αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να πηγαίνουν για ένα καλύτερο σύστημα Υγείας και Παιδείας. Θα έπρεπε να επενδυθούν σε όλους τους Αμερικανούς», σχολίασε άλλος.

Μάλιστα, αρκετοί ενθαρρύνουν τον Μπάρον Τραμπ να πάρει μεταγραφή σε σχολείο στην Ουάσινγκτον. Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει πως η σύζυγος και ο μικρότερος γιος του θα μετακομίσουν στον Λευκό Οίκο μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ