Μια από τις καλύτερες της φάσεις περνάει η Ελένη Μενεγάκη - iefimerida.gr

Μια από τις καλύτερες της φάσεις περνάει η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της περνάει η Ελένη Μενεγάκη, καθώς τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, το 2012 της μπήκε με το δεξί.

Η εκπομπή της «Ελένη» σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και οι υπεύθυνοι του Alpha είναι ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο η ξανθιά παρουσιάστρια είναι πολύ καλά.

Πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Αράχωβα μαζί με τα 3 της παιδιά και το σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, ενώ για να χάσει τα κιλά των εορτών το έριξε στο περπάτημα. Και τι καλύτερο, από το να περπατάς σε εμπορικούς δρόμους, μπαίνοντας από το ένα μαγαζί στο άλλο, κάνοντας τα ψώνια σου. Εκεί την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO!, να κάνει τα ψώνια της στην αγορά της Κηφισιάς, με casual εμφάνιση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ