Αγωνία στον ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία της διαπραγμάτευσης – Συγκαλούν Κεντρική Επιτροπή στις 9 Απριλίου - iefimerida.gr

Αγωνία στον ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία της διαπραγμάτευσης – Συγκαλούν Κεντρική Επιτροπή στις 9 Απριλίου

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από πρώτο χέρι ο Αλέξης Τσίπρας «εισέπραξε» την αγωνία που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ για την διαπραγμάτευση και την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης.

Το κυβερνών κόμμα στο εσωτερικό του δείχνει να γκρινιάζει για την κυοφορούμενη συμφωνία με τους δανειστές που θα περιλαμβάνει «μαχαίρι» στις συντάξεις, μείωση του αφορολόγητου καθώς και ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Αυτή η ανησυχία έγινε αντιληπτή από τον πρωθυπουργό (και) σήμερα και από τα κυβερνητική στελέχη και όσους καθημερινά βρίσκονται στις διαβουλεύσεις με τους δανειστές και έχουν άμεση ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Εκτός της ανακοίνωσης-στήριξης στην κυβέρνησης για την διαπραγμάτευση, υπάρχει και η... άλλη ανάγνωση, που φέρνει άπαντες πια την επόμενη Κυριακή (9 Απριλίου) στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για νεότερη ενημέρωση για την πορεία των κρίσιμων διαπραγματεύσεων που κανείς δεν ξέρει προς το παρόν πότε θα ολοκληρωθούν με δεδομένες τα νέα εμπόδια που βάζει το ΔΝΤ.

Πλέον, όλο το... βάρος πέφτει στον στόχο του Μαξίμου οι 153 βουλευτές να βάλουν πλάτη (ξανά) στην ψήφιση των μέτρων, όταν και εφόσον αυτά θα έρθουν στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας διαπραγμάτευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ