Euroleague: Τεράστια νίκη (85-80) του ΠΑΟ επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας - iefimerida.gr

Euroleague: Τεράστια νίκη (85-80) του ΠΑΟ επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία απίστευτη εμφάνιση σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (85-80) και βρίσκεται «αγκαλιά» με την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε την Φενέρ και ο ΠΑΟ με «διπλό» στο Τελ Αβίβ είναι σίγουρα 4ος. Ωστόσο, ακόμα και με ήττα υπάρχουν σενάρια που τον στέλνουν στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας. Ακόμα και να χάσει στο Ισραήλ, η ομάδα του Πασκουάλ θα χρειάζεται απλώς νίκη της Μπασκόνια επί της Ζαλγκίρις στην Βιτόρια, ανεξάρτητα του τι θα κάνει η Φενέρ, προκειμένου η ελληνική ομάδα να είναι ξανά τέταρτη.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Ρίβερς με 17 πόντους, συγκλονιστικός Καλάθης (12π. 6 ασίστ), ο οποίος με… προσωπικές μάχες έστειλε το ματς στον έξτρα χρόνο, 13 είχε ο… πυραυλοκίνητος Τζέιμς, 13 ο Σίνγκλετον. Για τους πρωταθλητές Ευρώπης, που είναι οριστικά δεύτεροι, από 15 πόντους είχαν Ντε Κολό-Τεόντοσιτς και 14 οι Όγκουστιν-Βοροντσέβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 45-40, 58-55, 73-73 (κ.α.), 85-80

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σίνγκλετον 13, Νίκολς 5, Ρίβερς 17, Τζέιμς 13, Παππάς 8, Φελντέιν 2, Γκιστ 6, Γκάμπριελ 3, Μπουρούσης 6, Καλάθης 12

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ντε Κολό 15, Τεόντοσιτς 15, Όγκουστιν 14, Φριντζόν 4, Τζάκσον 3, Αντόνοφ, Φρίλαντ, Βοροντσέβιτς 14, Χίγκινς 8, Χριάπα 2, Κουρμπάνοφ, Χάινς 5.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΤΣΣΚΑ Μόσχας Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ