Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου στηρίζει την συνέχιση του ρουκετοπόλεμου - iefimerida.gr

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου στηρίζει την συνέχιση του ρουκετοπόλεμου

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον ρουκετοπόλεμο του Βροντάδου στηρίζει με ομόφωνη απόφαση το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Χίου. στην συνεδρίαση της Παρασκευής, 31 Μαρτίου 2017.

Η απόφαση, που μόνον ηθικό χαρακτήρα έχει, αφού δεν μπορεί να παρέμβει στις εξελίξεις και ειδικότερα να κάμψει την άρνηση αριθμού θιγομένων περίοικων των δύο ενοριών στην διεξαγωγή του ρουκετοπόλεμου, έρχεται λίγες ημέρες πριν το Πάσχα και με δεδομένες τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται και από τις δύο πλευρές, όπως αναφέρει το «astraparis.gr».

Στη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, παρά τις επιφυλάξεις που εκφράστηκαν, τονίζεται η ανάγκη να τηρηθούν όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις που έχουν κατατεθεί από την τοπική κοινωνία και φορείς του Βροντάδου, να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και να γίνουν οι αναγκαίες κινήσεις συνεννόησης εκ μέρους εκείνων που αντιδρούν.

Το ζήτημα του ρουκετοπόλεμου, σύμφωνα με το «astraparis.gr», θα τεθεί επί τάπητος εκτενώς και στην συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Βροντάδου, την προσεχή Τετάρτη και ώρα 7 το απόγευμα, στο πρώην δημαρχείο Ομηρούπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρουκετοπόλεμος Χίος απόφαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ