Με τους μισούς βαθμούς θα μπαίνει κάθε ομάδα στα πλέι οφ της Super League - iefimerida.gr

Με τους μισούς βαθμούς θα μπαίνει κάθε ομάδα στα πλέι οφ της Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League είναι πλέον δεδομένη από τη σεζόν 2017-2018 ωστόσο αυτό που δεν έχει αποφασιστεί ακόμη είναι οι βαθμοί με τους οποίους θα μπαίνουν οι ομάδες στα πλέι-οφ.

Από την επόμενη σεζόν, πρωταθλητής δεν θα αναδεικνύεται αυτός που θα τερματίζει στην 1η θέση της βαθμολογίας αλλά ο πρώτος των πλέι-οφ.

Οταν θα ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι ομάδες από τις θέσεις 1 έως 6 θα μετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα, απ’ όπου θα προκύπτει ο πρωταθλητής αλλά και οι ομάδες που θα παίρνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ωστόσο αυτό που δεν αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίασης της Super League ήταν οι βαθμοί με τους οποίους θα μπαίνουν οι ομάδες σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» το επικρατέστερο σενάριο είναι οι ομάδες να χάνουν τους μισούς βαθμούς τους και σε περίπτωση συγκομιδής μονού αριθμού, τότε το μισό θα πηγαίνει υπέρ της ομάδας.

Ωστόσο αυτό είναι μια μόνο σκέψη αφού θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία όλων των ομάδων, κάτι που αναμένεται να συμβεί με την λήξη της τρέχουσας σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Ποδόσφαιρο πρωτάθλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ