Φοιτήτρια καταγγέλλει πως της έριξαν υγρό στο ποτό ενώ διασκέδαζε στο Γκάζι και τη βίασαν -Εντοπίστηκε ο δράστης - iefimerida.gr

Φοιτήτρια καταγγέλλει πως της έριξαν υγρό στο ποτό ενώ διασκέδαζε στο Γκάζι και τη βίασαν -Εντοπίστηκε ο δράστης

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 22χρονη φοιτήτρια από την Αλβανία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού. Μάλιστα οι αστυνομικοί ενυτόπισαν τον ύποπτο.

Η νεαρή κοπέλα διασκέδαζε το βράδυ της Τρίτης (28/3) μαζί με φίλους της σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι. Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, εκεί την πλησίασε ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής και χωρίς να αντιληφθεί τίποτα της έριξε στο ποτό της υγρό που την έκανε να ζαλιστεί.

Όταν διαμαρτυρήθηκε στους φίλους της ότι δεν αισθάνεται καλά, ο άνδρας προθυμοποιήθηκε να την πάει σπίτι της. Ωστόσο την οδήγησε σε δωμάτιο που βρίσκεται στο Γκάζι, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, τη βίασε. Αργότερα την οδήγησε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο σπίτι της.

Όταν η νεαρή φοιτήτρια συνήλθε, άρχισε να θυμάται κάποια πράγματα, τα μετέφερε στη μητέρα της και ακολούθησε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Πετραλώνων.

Η Αστυνομία εξετάζει το κατά πόσο το υγρό αυτό είναι το περίφημο «ναρκωτικό του βιασμού», το οποίο ζαλίζει σε λίγα λεπτά τις γυναίκες που το καταναλώνουν.

Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ πήγαν στο ξενοδοχείο που είπε η νεαρή ότι την οδήγησε ο δράστης και από τις κάμερες ασφαλείας τον εντόπισαν, ενώ είδαν και τον αριθμό κυκλοφορίας του ΙΧ. Μάλιστα όταν πήγαν να τον συλλάβουν έπεσαν και σε επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών, καθώς ο δράστης είναι ύποπτος και για διακίνηση ουσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιασμός Γκάζι καταγγελία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ