Ο Μπραντ Πιτ πιο αδύνατος από ποτέ -Εργασιοθεραπεία μετά το διαζύγιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μπραντ Πιτ πιο αδύνατος από ποτέ -Εργασιοθεραπεία μετά το διαζύγιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκαλούν οι πρώτες φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ από το στούντιο τέχνης στο Λος Άντζελες, όπου απεικονίζεται πιο αδύνατος από ποτέ.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν αδυνάτισε επίτηδες για κάποιον ρόλο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος περνά περίπου 15 ώρες στο στούντιο προετοιμάζοντας ένα νέο art project.

A post shared by Brad Pitt (@bradpittdaily) on Mar 30, 2017 at 7:12pm PDT

Φορώντας ένα απλό μπλουζάκι, τζιν παντελόνι, γυαλιά ηλίου και έχοντας κοντοκουρεμένο μαλλί, το πρόσωπό του φαίνεται πιο αδύνατο από ποτέ.

Ο Μπραντ Πιτ πιο αδύνατος από ποτέ -Εργασιοθεραπεία μετά το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Daily Mail μάλιστα είχε αναφέρει πως ο 53χρονος ηθοποιός περνάει όλη του την μέρα στο στούντιο ακούγοντας καταθλιπτικά τραγούδια, την ίδια ώρα που η Αντζελίνα Τζολί επέστρεψε στο Λος Άντζελες μετά από ένα σύντομο ταξίδι με τα παιδιά της στο Λονδίνο και την Καμπότζη.

A post shared by Angelina Jolie (@angelinabradlovers) on Mar 30, 2017 at 5:34pm PDT

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Μπραντ Πιτ έχει κάνει ελάχιστες εμφανίσεις φέτος, με τον ίδιο να μην παρευρίσκεται ούτε καν στα Όσκαρ, όπου η ταινία στην οποία ήταν παραγωγός, το Moonlight, κέρδισε τελικά το βραβείο της καλύτερης ταινίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πιτ Αντζελίνα Τζολί διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ