Μακράν ο απλούστερος και πιο ευχάριστος τρόπος για να χάσεις θερμίδες - iefimerida.gr

Μακράν ο απλούστερος και πιο ευχάριστος τρόπος για να χάσεις θερμίδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ζεστό μπάνιο μας «αποσυμπιέζει», καταπραΰνει τους πόνους του μυικού συστήματος μετά από μια κουραστική μέρα, μας ξεκουράζει, βοηθά στην καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Μια νέα έρευνα έρχεται για να μας κάνει να το αγαπήσουμε περισσότερο! Σύμφωνα με τον Δρ. Steve Faulkner, ερευνητή του Πανεπιστημίου του Loughborough, το ζεστό, χαλαρωτικό μπάνιο μπορεί να έχει τα ίδια οφέλη με την προπόνηση, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του διαβήτη τύπου 2.

Σύμφωνα με τον Faulkner, -όπως ο ίδιος εξήγησε στο «Τhe Conversation», o ίδιος και η ερευνητική ομάδα του έχουν εξετάσει την επίδραση του ζεστού μπάνιου στη ρύθμιση του ζαχάρου και τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται. 14 άνθρωποι «μούλιασαν» σε μπανιέρα με θερμοκρασία 40 βαθμών για μια ώρα και έκαναν αντίστοιχα -στο ίδιο χρονικό διάστημα- ποδηλασία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θερμίδες βάρος ευχαριστο γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ