Θρίλερ στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε γιος γνωστού επιχειρηματία - iefimerida.gr

Θρίλερ στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε γιος γνωστού επιχειρηματία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας αγνοείται τις τελευταίες ώρες με τις αρχές να εξετάζουν και το ενδεχόμενο της απαγωγής καθώς τα μέχρι στιγμής στοιχεία συγκλίνουν σ΄ αυτό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, από την ώρα που έγινε γνωστό πως χάθηκαν τα ίχνη του 54χρονου επιχειρηματία και εστιάζονται σε πολλές περιοχές ενώ έχει στηθεί γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Παράλληλα εξετάζεται αν δύο αυτοκίνητα που εντοπίσθηκαν να φλέγονται το απόγευμα κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ένα BMW και ένα αγροτικό ΙΧ, έχουν σχέση με την υπόθεση.

Η ΕΛΑΣ τηρεί σιγή ιχθύος για τις έρευνες. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες πάντως ειδικοί διαπραγματευτές της Αστυνομίας βρίσκονται στο Ηράκλειο καθώς οι απαγωγείς φέρονται να έχουν κάνει ήδη μια πρώτη επικοινωνία με την οικογένεια και να έχουν ζητήσει λύτρα.

Θρίλερ στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε γιος γνωστού επιχειρηματία  | iefimerida.gr 0

Το χρονικό της απαγωγής

Σύμφωνα με το candianews.gr, λίγο πριν τις 4το απόγευμα διερχόμενοι οδηγοί είδαν το όχημα του επιχειρηματία σχεδόν στη μέση του δρόμου με τα παράθυρα του οχήματος ανοιχτά και τρακαρισμένο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει δεύτερο όχημα στο σημείο.

Σταμάτησαν για να δουν μήπως υπάρχει κάποιος τραυματίας και στη συνέχεια ενημέρωσαν το κέντρο Επιχειρήσεων της άμεσης δράσης.

Μέσα σε λίγα λεπτά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στην περιοχή.

Οι Αξιωματικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα δύο αυτοκίνητα που βρέθηκαν καμμένα κοντά στην περιοχή να σχετίζονται με την υπόθεση καθώς ταιριάζουν και οι ώρες.

Συγκεκριμένα το σενάριο που επικρατεί είναι τα δύο οχήματα που βρέθηκαν κατεστραμμένα, να έκλεισαν τον δρόμο στον επιχειρηματία. Το ένα από αυτά να προπορευόταν και το δεύτερο που ακολουθούσε να έπεσε πάνω του προκειμένου το θύμα να αναγκαστεί να σταμάτησει και να κατέβει για να δει τις υλικές ζημιές που είχαν προκληθεί στο όχημα του.

Οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν με 3ο όχημα που τους περίμενε αφού πρώτα έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους

Θρίλερ στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε γιος γνωστού επιχειρηματία  | iefimerida.gr 1
Θρίλερ στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε γιος γνωστού επιχειρηματία  | iefimerida.gr 2

EUROKINISSI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απαγωγή Ηράκλειο Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ