Παναθηναϊκός: Εντονο ενδιαφέρον του Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Εντονο ενδιαφέρον του Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η στήριξη του στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ.

Σοβαρές σκέψεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να στηρίξει στο μέλλον οικονομικά τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο ο ισχυρός διοικητικός άνδρας του τμήματος μπάσκετ των «πρασίνων» δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις -το αντίθετο μάλιστα- με την οικογένεια Μπαλτάκου και φυσικά με τον ίδιο τον Δημήτρη Μπαλτάκο που είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσιάζεται αποφασισμένος να συμβάλλει οικονομικά σε ένα νέο διοικητικό σχήμα, στο οποίο όμως δεν θέλει να βρίσκεται ο ίδιος μπροστά, αλλά να αποτελέσει τον άμεσο σύμμαχο προσώπου που θα χαίρει της εμπιστοσύνης του και μέσω αυτού να συμβάλλει σε μια νέα εποχή για τον Ερασιτέχνη.

Πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι ανεξάρτητο -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- με τις εξελίξεις που αναμένονται στο γηπεδικό ζήτημα των «πρασίνων» στο Γουδή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟ ερασιτέχνης Γιαννακόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ